Optreden boeken

MuSeSi is een muziektheater gezelschap met zeer uiteenlopende kwaliteiten en mogelijkheden. Ons repertoire biedt aansluiting bij een divers publiek. Zo hebben wij populaire musicals als Sister Act en werken van Andrew Lloyd Webber op het repertoire. Maar ook een Musical als De Jantjes, compleet met regie behoort tot de mogelijkheden. Inmiddels hebben wij ook ander, niet musical, repertoire aan onze mogelijkheden toegevoegd.

 

In overleg kunnen wij zorgen voor een avondvullend programma voor uw (bedrijfs)feest, vrijwilligersavond of invulling geven aan voorprogrammas van diverse shows.

Ook voor kleinere optredens zijn wij te boeken. In overleg is heel veel mogelijk.

 

Op dit moment is MuSeSi druk bezig met het ontwikkelen van een voorstelling speciaal gericht op de senioren in onze samenleving. Ons doel is om een op maat gemaakte voorstelling te geven in seniorencentra, ziekenhuizen en verpleeghuizen. Niet alleen liedjes uit de oude doos, maar een interactieve voorstelling gericht op de beleving van deze belangrijke groep mensen. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

U kunt contact met ons opnemen door onze contactpagina te bezoeken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en een afspraak maken om wensen en mogelijkheden door te nemen.