Open repetitie

groepsfotoKKCklein 

Kom vrijblijvende een repetitie meemaken!

 

Wie van zingen én acteren houdt binnen een groep van enthousiaste mensen, is op maandag aan de Oude Apeldoornseweg 50 in Apeldoorn bij MuSeSi aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

 

Wij zijn een groep enthousiaste mensen die muziek theater brengt. Voorheen zongen we vrijwel uitsluitend musicalliederen, tegenwoordig worden deze aangevuld met liederen uit de kleinkunst of uit andere hoeken van het theatervak, al naar gelang ze passend zijn in een voorstelling.

 

We werken o.l.v. twee bekende en zeer ervaren mensen uit het theater vak. Muzikaal leider Esther Linssen en regisseur Ali Cifteçi.

 

Esther staat vele jaren op de planken als operazangeres zowel in binnen- als buitenland. Zij is momenteel betrokken bij de Nederlandse opera, waar zij verschillende functies uitoefent o.a. projectmedewerkster en beleidsmedewerkster. Esther heeft veel ervaring met kleinkunst en het opbouwen en neerzetten van theatervoorstellingen. Vorig jaar presenteerde zij haar eigen voorstelling Waslijn, waarmee zij langsverscheidene theaters in Nederland trok. Esther geeft tevens zanglessen aan (semi) professionals, maar ook aan amateurs.

 

Ali Cifteci bij het Nederlandse publiek vooral bekend door zijn rollen in Flikken Maastricht en in Vuurzee, maar zijn staat van dienst laat nog veel meer zien. Denk aan de rol van Hassan (Ben zo terug), een rol in van God los (als ÖmerAltin) en daar kunnen we nog vele glansrollen aan toe voegen. Ali heeft een opleiding genoten aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Ali is naast acteur ook regisseur, theatermaker en zanger.
Hij wil ons leren hoe je een rol van het begin af aan op moet pakken. Hoe bouw je een rol op, hoe ga je de diepte in zonder zelf geëmotioneerd te raken en vooral, hoe ga je het vertrouwen helemaal in handen van een regisseur leggen.

 

Mochten nu juist deze dingen je aanspreken en zoek je eens iets heel anders dan alleen maar zingen, kom dan geheel vrijblijvend een repetitie bijwonen, zodat je zelf de sfeer kunt proeven en...Wie weet, raak je wel aangestoken door ons enthousiasme.

 

Iedere maandag is er vanaf 19.30 uur een inloop met koffie of thee en om 20.00 uur start de repetitie. Je kunt gelijk tussen de Musesisten in gaan staan en mee doen, of de repetitie eerst rustig vanaf de zijkant bekijken.

 

Op de website is meer informatie over ons te lezen. Heb je interesse om een repetitieavond bij te wonen, ga dan naar onze contactpagina en meld je aan. In het geval dat de maandag op een feestdag of in een schoolvakantie valt gaat de repetitie niet altijd door. Neem daarom eerst even contact met ons op.